Web Administration App til registrering af rottespærre og service besøg. Tekst under opdatering

TX11 UNIVERSAL

Serien af VA-godkendte rottespærrer/rottesikring TX11 produceres i dimensionerne fra Ø100 op til Ø315 mm, herunder også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner. Rottespærren er udført i rustfri bejdset staal AISI 316. Montage af rottespærren er et simpel indgreb og forgår fra terræn med montage-stang uanset dybde. Alle rottespærrer er med åben bund så der ikke opstår hindringer i bundløbet af brønden. Rottespærren er monteret med aftageligt vendbart spjæld så den kan monteres både i tilløbs-& afløbssiden.

DIMENSIONSMÅLER

Rørstørrelser kan være svære at se fra 3-5 meters højde, strømpens tykkelse kan variere, ældre betonkloakker kan være ukurante eller der kan være installeret en muffe heri. Disse ting kan medvirke til at installationen af rottespærren kan besværliggøres. Vi har derfor designet en dimensionsmåler der måler afstanden mellem top og bund af kloakrø... læs mere...

Lidt om rotter.

Hvorfor er vi bange for rotter?

 

Har man været udsat for rotteangreb findes der i dag tre effektive redskaber som kan bruges til bekæmpelse af rotterne.

 

Rotter kan gøre skade på dine vandrør!

 

Rotteantallet stiger i disse år og laver årligt skader for et 3 cifret millionbeløb.

 

Læs mere her...

Vedr. produkt PA6.

Rottespærre PA6 er produceret med vinger i nylon med 50 % glasfiber indstøbt i vingerne. PA6 er beregnet til installation i ældre beton rør hvor slidtage har forårsaget ujævnheder indvendigt i røret.

Her er PA6 mere fleksibel og kan tilpasses røret bedre en vores traditionelle rottespærre TX11, som er helt i syrefast rustfri stål.

PA6 fås i dimensionerne Ø100 samt Ø150.